Piotrek jest początkującym kelnerem w małej restauracji. Lubi grać w piłkę nożną i czytać książki.
Ubranie zrobiłem w The Sims: Creator, twarz wybrałem. Oto zdjęcia:
_________________ Waiting for the one The day that never comes When you stand up and feel the warmth But the sunshine never comes METALLICA - THE DAY THAT NEVER COMES
Wysłany: 14-04-09, 13:43
Twarz mało widać, jeżeli jest ro prezentacja sima .
A ponieważ jest dodana w "Simowie/Zwierzaki" to raczej prezentacja sima .
Z ubranie podobają mi się trampki ponieważ lubię trampki a zwłaszcza niebieskie i czerwone .
To jedyna rzecz jaka mi sie podoba .
Niestety nie ocenię .
` she's a women, wybacz, ale raczej w the sims nie da się tak bardzo przybliżyć ekranu by zobaczyć pełną, kompletną twarz. Chociaż na siłę to można zrobić zdjęcie i np. w paincie przybliżyć, ale by była straszna pikseloza.
Co do prezentacji - sim ma niezły ubiór i twarz dobrze dobrana. Kamizelka czarna podoba mi się najbardziej - sam taką chciałbym mieć
Ciekawie wykombinowałeś z piłką. Aha i jeszcze jedno, bluzka. ten znak na niej mi jakoś nie pasuje. Lepsza by była czysta.
Ocenka: 8/10
Dzięki Przybliżenie było maksymalne, próbowałem z Print Screen, ale wychodziło jeszcze mniejsze.
_________________ Waiting for the one The day that never comes When you stand up and feel the warmth But the sunshine never comes METALLICA - THE DAY THAT NEVER COMES
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum