Nareszcie jakaś nowa twórczość z Sims 1
Więc domek jest ok, tylko ten napis "PAUZA" mnie dobija.
Najbardziej podoba mi się ta jasna łazienka
Ocena: 9,5/10
Dziękuję Ja tylko simsy 1 lubię. A i jeszcze lubię 3. Dwójki nie lubię. Więc jak będę dawał zdjęcia domów to tylko z Sims 1. Proszę o więcej komentarzy! Chcę wiedzieć co źle co dobrze.
EDIT:
Poproszę też parę stron z dodatkami oprócz pasimonious.
Ostatnio zmieniony przez Polo_Gard 03-10-09, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 24-07-10, 19:47
Cały domek świetny, wszystko ładnie rozplanowane - pomieszczenia wyposażone w naprawdę fajne meble co do pokoju dziecka - zieloniutkie mebelki kontrastują z resztą, może trochę rozjaśnić ten pokój żeby nie było takiej różnicy ?
Także ocena: 9,5/10 bo na prawdę robi wrażenie !
Pozdrawiam Autora
Rzeczywiście, napis "Pauza" dobija, ale przecież to nie Twoja wina : ) Dom w całości wygląda super. Dach ładnie położony. Wejście eleganckie. Przedpokój jest już słabszy. Tapczan, telewizor przy schodach i szafeczka nie pasują kolorem jak i ustawieniem. Wieża to samo. Kuchnia to chyba najmocniejszy plus tego domku Łazienka bardzo ładna kolorystycznie. Przedpokój na drugim piętrze jest też nie zły, ale to pudło na środku wygląda nie za dobrze. Biały fotel koło tej szafki też są tragiczne zarówno kolorystycznie jak i w położeniu. Okna wywalić i wstawić inne. Biały kolor zdecydowanie nie pasuje do tej tapety... Pokój rodziców jest ładny. Wszystko ładnie pasuje, tylko te drzwi jak z jakiejś stodoły. Pokój dziecka wygląda jakby tam panował ciągły nieporządek. Strasznie ciasny, kolorów za dużo. Łazienka jest spoko. Ogród (że tak powiem) dupy się nie trzyma. Tu basen który jest duży i niepotrzebny, a tam jakiś zestaw Magika... Sześć kolorowych "kamieni" nie wygląda dobrze.
5/10 ode mnie :p
and protectors from above!
(...)
In our sky there is no limits
And masters we have none
Heavy Metal is the only one!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum