Domek jest całkiem całkiem
Bardzo spodobała mi się łazienka
.Inne pokoje też są ładne.Daję 9/10
_________________ 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,
gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał
zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które
wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skaaacz!!!"
- wklej to do podpisu. =]
Ostatnio zmieniony przez Lolitka 06-07-10, 08:13, w całości zmieniany 1 raz
Zdjęcia są straszne, rozmazane i małe. Wydaje mi się, że robiłaś zdjęcia w grze. Na drugi raz - lepsze są screeny (zrzuty ekranu) No i grafikę na czas robienia zrzutów najlepiej ustawić na największą wydajność. Co do oceny samego domu, to po kolei.
Rzuty góry i dołu niestety nic mi nie dają, są zrobione ze zbyt dużej odległości.
Pierwsza łazienka (patrząc od góry, bo podpisane są jakoś inaczej) - płytki podłogowe nie pasują do ściennych, ani meble do płytek. Porównując zlew i lustro z wanną, to zupełnie inny styl i epoka. Nie wiem co to za trójkąty na ścianie, ale też nie pasują.
Kolejna łazienka - wprawdzie widzę tylko jedno zdjęcie, ale jest już dużo lepsza, w sumie okej Przedpokój - maxisowska rzeźba i barierka nijak tu nie pasują.
Salon - wszystko psują te sraczkowate ściany. I znowu elementy maxisa - te okropne zasłony -,- Ale tu nie jest źle tak znowu w sumie.
Jadalnia - podoba mi się. Ładny, pastelowy kolor ścian, jest ok.
Kuchnia - jest w porządku, lubię takie połączenia cegieł i farby, ale ile lepiej by było, gdyby sprzęty AGD były srebrne? >_<
Weranda nie jest werandą Może stanowi dopiero wyjście na werandę? Ale nazwałabym to raczej przedpokojem.
Bryła, od której zwykle się zaczyna, no ale to już ewidentnie się czepiam xD
Nie jest zła, niemniej jednak coś mi w niej nie gra.
Dom z zewnątrz i ogródek - te barierki to jakaś pomyłka. Nie pasują tutaj kompletnie. Ogródek jakiś tam jest, więc tu plus
Nie myśl sobie czasem, że jestem jakąś zołzą, ale wychodzę z założenia że szczera krytyka buduje i następnym razem dzięki radom innym Twoje prace będą duużo lepsze Nie od razu Rzym zbudowano, moja "szkolna" ocena dla tej parceli to 4-
_________________ ` Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam (...)
Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć. `<3
Grafika jest średnia , ale pomijając to domek mi się podoba
I znowu te napisy na ścianach
9/10
_________________ Hit me like a ray of sun
Burn into my dark night
You’re the only one that I want
And I’m addicted to your light
I swore I’d never fall again
But this don’t even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again
Śliczny domek jak i wnętrze z tym ze mam małe ale ten pomarańcz jest brzydki dałabym bardziej kolorek nie tak rażący w oczy i te napisy nie wiem dlaczego je dodajecie(juz u kilka domków widziałam) jak dla mnie to bez sensu i ogólnie nie podoba mi się ale tak ogólnie to śliczny jest
_________________ Kocham Was moje skarby Alanek i Dominis :*
Ostatnio zmieniony przez patrysia 06-07-10, 17:22, w całości zmieniany 2 razy
Domek jest świetny. Ładnie wyglądają te kwiaty koło pomnika Basen koło stawu to trochę kiepski pomysł ze względu na wygląd jak i miejsce. Jadalnia jest ładna. Neony są też ładne ale wydaje mi się że nie na swoim miejscu. Są przytłoczone. Co do łazienki jest ładna, ale nie pasuje tam to trójkątne lustro, ręcznik w paski i to lustro z czarną ramą. W drodze do schodów jest strasznie pusto. Widać że temu domowi potrzebna jest... dusza.
Ode mnie będzie 6/10 : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum