Wysłany: 20-08-08, 12:34 [Informacja] Wprowadzenie nowych stylów
Witajcie
Zgodnie z sugestią wielu użytkowników w TYM temacie czas na kolejne urozmaicenie wyglądu forum, poprzez wprowadzenie nowych stylów ;P. Od teraz każdy ma wpływ na to jakie zostaną dodane, ponieważ to Wy głosujecie na wybrany styl.
Zasady są takie:
wchodzimy na stronę z dostępnym stylami pod tym adresem: www.style.thesims.com.pl i wybieramy z pośród nich dwa, które najbardziej się nam spodobały, następnie ich nazwy podajemy tutaj odpowiadając na ten temat. Każdy może zagłosować tylko raz, więc dobrze się zastanówcie przed oddaniem głosu .
Czas do którego można zgłaszać swoje typy to: 27 Sierpnia 2007 godzina 14:00 (środa).
Pozdrawiam
Miki
Ostatnio zmieniony przez Amy 18-01-09, 11:58, w całości zmieniany 2 razy
Lepiej dodać dwa o innych odcieniach - jeden ciemny drugi jasny wtedy kazdy znajdzie coś dla siebie : )
Moje głosy łapią:
Deox
bLock
Ostatnio zmieniony przez sno_oper 20-08-08, 15:09, w całości zmieniany 1 raz
Ciężko będzie zebrać głosy na jakieś style, bo jest ich po prostu za dużo, a każdy ma inny gust. No ale skoro zagłosować można, to ja też to zrobię ;] Moje typy: FrayCan, Phore.
_________________ ` Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam (...)
Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć. `<3
Pomogła: 126 razy Wiek: 30 Dołączyła: 12 Wrz 2005 Posty: 2291 Skąd: Chad room
Wysłany: 21-08-08, 16:34
Mi właściwie odpowiada tylko jeden FiSubIce
Ciemne style są bardzo ładne i efektowne, ale nie wiem, jak będą się w nich prezentowały tutejsze emotikony (często w ciemnych stylach są brzydko wystrzępione i nieestetyczne).
Ale jeśli ktoś lubi... to niech będzie Stormy.
Wonder if I'll ever have it under my tongue?
Strasznie długo się decydowałam, ale w końcu wybrałam: Solaris i Zen
Czyli zgodnie z moim początkowym założeniem jasny i ciemny. (ten drugi jest imo dosyć ciekawy, choć pewnie niektórzy stwierdzą, że chaotyczny)
_________________ Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie.
Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi. Paulo Coelho
Pomogła: 5 razy Wiek: 15 Dołączyła: 02 Maj 2008 Posty: 305 Skąd: z domu =)
Wysłany: 21-08-08, 17:04
Zen i phore.
Ten pierwszy jasny, a drugi ciemny. Wg. upodobań.
_________________ Miłość jest tym, co sprawia, że mam ochotę wstać rano, że czuję się szczęśliwy, mogę śmiać się i cieszyć. Miłość jest tym, co łączy dwoje ludzi, co sprawia, że są w stanie zrobić dla siebie wszystko, że jedyne, czego pragną, to aby ta druga osoba była szczęśliwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum