Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 51 razy Dołączyła: 15 Mar 2005 Posty: 3091 Skąd: Home
Wysłany: 30-12-08, 16:12 [Informacja] Nowe style
Witam
W końcu powracamy do kwestii nowych stylów - drogą głosowania wybraliście następujące:
Stormy (5 głosów) oraz Phore, FreeTableBlack2 i Zen (po 3 głosy).
Zgodnie z umową dodajemy do forum dwa nowe style, więc niezbędne jest przeprowadzenie głosowania pomiędzy tymi, które otrzymały po 3 głosy.
Dla przypomnienia:
Phore FreeTableBlack2 Zen
Czas macie do 6 stycznia 2009 r. do godz. 20:00.
Zapraszam do głosowania!
Larusia
_________________ we can beat them, for ever and ever
we can be Heroes,
just for one day
Zdecydowanie głosuję na FreeTableBlack2, ponieważ bardzo mi się podoba jego kolorystyka. Według mnie jest najlepszy ze wszystkich, ale popieram wypowiedź domaskowy.
_________________ Waiting for the one The day that never comes When you stand up and feel the warmth But the sunshine never comes METALLICA - THE DAY THAT NEVER COMES
Podzielam zdanie Eveline,ale jak muszę wybierać,wybieram FrretableBlack 3 szkoda tylko,że to pomarańczowy.
Wysłany: 31-12-08, 23:00
A ja wybrałam Phore, bo jest według mnie najładniejszym stylem z tych 3
Ostatnio zmieniony przez Kieł 31-12-08, 23:01, w całości zmieniany 1 raz
Patri [Usunięty]
Wysłany: 31-12-08, 23:09
Mi się żaden nie podoba, bo 2 pierwsze są zbyt ciemne, a trzeci jest jakiś dziwny, jednak mimo tego wybieram FreeTableBack2.
Bibi28 [Usunięty]
Wysłany: 01-01-09, 15:57
Z tych wszystkich podoba mi się tylko styl zen. Te dwa jakoś tak... przypominają mi no mniejsza o to. Nie podobają mi się. Jak dla mnie styl zen jest wyjątkowy. Ale każdy może mieć swoje zdanie.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 51 razy Dołączyła: 15 Mar 2005 Posty: 3091 Skąd: Home
Wysłany: 02-01-09, 15:08
Już mówię Po rozmowie z Mikim dowiedziałam się, że style nie obciążają serwera, więc skoro chcecie, dodaję wszystkie trzy, mimo że umowa była inna ;] Ankietę więc rozwiązuję, a temat zamykam.
_________________ we can beat them, for ever and ever
we can be Heroes,
just for one day
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum