Pomogła: 20 razy Wiek: 58 Dołączyła: 22 Kwi 2009 Posty: 1237 Skąd: Sklep muzyczny
Wysłany: 29-12-11, 18:10
W po zmroku jest ten makijaż? Ciekawe, ciekawe...
Chyba trzeba go w takim razie, jakimś medżyk sposobem odblokować, bo ja go jeszcze nigdy nie dorwałam.
,,Życie to taki dziwny prezent. Najpierw przeceniamy je i myślimy, że jesteśmy nieśmiertelni. Później uważamy, że jest do chrzanu i że wcale go nie chcemy. Później dopiero orientujemy się, że to wcale nie był prezent, a jedynie pożyczka i staramy się na nie zasłużyć."
Nom właśnie ciekawe... gram w PZ od dawna i jakoś go nie widziałem !!!!
Może mi powiesz jeszcze ze mod na zabijanie był w podstawowej wersji bez dodatków ?!
Ok, ale jakoś tak w lutym, jak skończę przeprowadzkę, bo w tej chwili został mi do dyspozycji jedynie laptop, w którym nie mam simów.
A jeśli jest z neta, to poszukaj na TSr albo MTS. Bo gdzieś na 100% go widziałam, a do TS3 innych stron nie przeglądałam.
Wonder if I'll ever have it under my tongue?
Ostatnio zmieniony przez Eveline 30-12-11, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum