Wysłany: 10-04-11, 16:43
Mam dosyć nietypową prośbę. Szukam jakichś nowych książek, które można byłoby kupić w księgarni, chodzi mi o popularne pozycje jak np. "Zmierzch". Jeśli można, prosiłabym o jakiś inny link niż ModTheSims, bo ta strona jakoś nie chce ze mną współpracować... Będę wdzięczna za każdy link albo przynajmniej za poradnik, jak taką dodatkową książkę wykonać.
_________________ Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.
M. Puzo - Ojciec Chrzestny
Cześć ;p
Jak szukacie ubrań,fryzur,wnętrz,samochodów itp. polecam wam zajrzeć na http://thesimsbybozena.blogspot.com/
Naprawdę fajne rzeczy można tam znaleźć ;D
_________________ Nie tylko ty słyszysz głosy xD
Ostatnio zmieniony przez Evangelina 13-07-11, 10:28, w całości zmieniany 1 raz
Mam problem, bo ściągnęłam sobie aplikację stwórz świat- beta, tylko ze nie chce odpalić. Już go zainstalowałam tylko wyskakuje mi komunikat "Nie znaleziono danych gry The Sims 3. Program nie może działać prawidłowo". O co tu chodzi? Pomocy prosze!!!
Umieszczam link do forum gdzie znajdują się wszyskie dodatki do sims 3. Genetyka, simy,
ubrania, domy itd. Forum jest nowe http://kreatywnesimsy.xaa.pl
Czy jest jakiś mod umożliwiający przechwytywanie tekstu w okienkach?Chodzi o to, że dziecko zaczyna czytać i o ile w zwykłych simsach daje jakoś radę to w średniowieczu tekstu jest za dużo.Można by tekst wklejać do syntezatora mowy.
Pomogła: 20 razy Wiek: 62 Dołączyła: 22 Kwi 2009 Posty: 1237 Skąd: Sklep muzyczny
Wysłany: 24-06-13, 22:47
może to nie do końca rozwiąze problem ale jak spauzujesz grę, to okienko nie zniknie.
,,Życie to taki dziwny prezent. Najpierw przeceniamy je i myślimy, że jesteśmy nieśmiertelni. Później uważamy, że jest do chrzanu i że wcale go nie chcemy. Później dopiero orientujemy się, że to wcale nie był prezent, a jedynie pożyczka i staramy się na nie zasłużyć."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum