Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 51 razy Dołączyła: 15 Mar 2005 Posty: 3222 Skąd: Poznań
Wysłany: 11-09-11, 11:21 Parę słów do wszystkich
Kochani,
Po ok. 2,5 roku administrowania Sims Forum przyszedł czas się pożegnać. Jak na pewno wszyscy zauważyliście, od kilku miesięcy coraz trudniej mi wygospodarować czas i energię do pracy na forum. Sądzę, że uczciwiej wobec wszystkich będzie postawić sprawę jasno i przekazać władzę innym, którzy będą w stanie zaangażować się w odbudowę tego miejsca.
Spędziłam tu dużo czasu, zostawiam też po sobie pokaźny wkład we wszystko, co się przez te 4 lata mojego moderowania działo. Mam nadzieję, że to forum nie upadnie i na nowo przyciągnie rzesze Użytkowników. Jednocześnie dziękuję moim kolegom z ekipy: Mikiemu, Oli, Uli i Gaji. Nie zawsze się ze sobą zgadzaliśmy, ale ja wspominam lata współpracy bardzo dobrze i w razie potrzeby chętnie udzielę im pomocy. Dziękuję wszystkim Użytkownikom za przyjemnie spędzony czas i za wsparcie.
Jednocześnie pragnę zaznaczyć, że nie odchodzę definitywnie z forum, nadal będę tu wchodzić i sprawdzać, co się dzieje, nie dam Wam tak szybko o sobie zapomnieć
Trzymajcie się ciepło! W razie czego wiecie, gdzie mnie szukać
Amy
Ostatnio zmieniony przez Wredotka 07-08-12, 16:18, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum