Dlaczego Strona Gwna The Sims Mega do tej pory nie zostaa naprawiona? Zapomniaem ju nawet, jak wyglda! Gdy wpisuj w przegldarce www.thesims.com.pl wywietla mi si forum! Prosz, zrbcie z tym co! Wiem, e by ju taki temat, ale (nie wiedzie czemu) zosta usunity . Pomocy!!!!!!!!!!!!!
_________________ Waiting for the one The day that never comes When you stand up and feel the warmth But the sunshine never comes METALLICA - THE DAY THAT NEVER COMES
To nie jest ona.
To jest jak sama nazwa wskazuje portal. Z tego co si orientuj tam znajduj si notki pisane gwnie (lub wycznie) przez Mikiego z jakimi wanymi informacjami i nowociami.
Prawd mwic nie auj, e strony nie ma, przynajmniej szybciej wchodzi si na forum. xD Rzadko na ni wchodziam, ale rwnie chtnie dowiem si, czemu nie jest jeszcze przywrcona. Przecie pierwszy grudnia 2007 ju za nami, serwer te jest nowy, "jeden z lepszych". ;]
O przepraszam, a o konkursie to kto pisa? (art)
_________________ "You make me sick, because I adore You so,
I love all the dirty tricks
and twisted games You play
on me"
Chodzi mi o stron gwn, tzn. stron na ktrej s zamieszczane newsy o simsach, dodatki do cignicia, opowiadania itd.
A portal to tylko dzia forum, ktre jest tylko czci The Sims Mega.
_________________ Waiting for the one The day that never comes When you stand up and feel the warmth But the sunshine never comes METALLICA - THE DAY THAT NEVER COMES
Ale na Stronie Gwnej jest mnstwo ciekawych rzeczy! Bez niej redaktorzy nie mog pisa newsw i co za tym idzie uytkownicy nie mog ich czyta!
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum