Wysany: 29-12-10, 13:18
Jejku.Naklejki s po prostu wietne.Bardzo podobaj mi si twoje prace.Niestety ja nie mog ich pobra,bo mam zepsute simsy Jednak gdybym miaa sprawne na pewno bym naklejki pobraa Pozdrawiam
[ Dodano: 31-01-11, 19:35 ]
Zestaw zosta przygotowany z myl o maych dziewczynkach uwielbiajcych bajki o krlewiczu przyjedajcym na biaym koniu,ksiniczki oraz wszechobecny kolor rowy.
Kada z naklejek jest wykonana osobno co daje niezliczone moliwoci w dekorowaniu pokoju.
Fajne serduszka. Mi osobicie bardziej podoba si wersja w czerni. Myl, e mogyby by ciekawym elementem nie tylko do pokoju dziewczynki, ale te choby do przedpokoju.
Co do drugiego zestawu... emm... hmm... c... powiedzmy, e nie w moim gucie. Cho wierz, e na pewno znajd si na niego chtni.
Wonder if I'll ever have it under my tongue?
Widz jednak,e moje naklejki nie wzbudzaj zbyt duego zainteresowania.
Gdyby jednak kto by ciekawy czy jeszcze co robi odpowiadam,e tak. Oto prbka moich najnowszych naklejek.
Trzy tulipany,kady kwiat stanowi oddzieln naklejk.
Jako mioniczka naklejek musz stwierdzi, e Twoje prac s bardzo dobrze i starannie wykonane. Z pewnoci czsto bym z nich korzystaa, niestety nie mam zainstalowanych TS2.
Z czystym sumieniem mog da 10/10.
PS: Moe skusiaby si na robienie naklejek do The Sims 3? Albo fototapet? Brakuje mi tego typu rzeczy w trjce.
_________________ Linkin Park „I don’t know what to take
Thought I was focused but I’m scared
I’m not prepared
I hyperventilate
Looking for hope somehow somewhere
And noone cares
PS: Moe skusiaby si na robienie naklejek do The Sims 3? Albo fototapet? Brakuje mi tego typu rzeczy w trjce.
Oczywicie,e bym si skusia,bardzo chtnie bym co wykonaa gdyby nie fakt,e po pierwsze program do robienia ciuchw nie chce mi poprawnie dziaa,a po drugie trjka jeszcze mnie nie wcigna.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum