FAQ   •  Szukaj   •  Uytkownicy   •  Grupy   •  Rejestracja   •  Zaloguj   •  Album

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Sposb na punkty szczcia yciowego
Autor Wiadomo
Oluu 
Bywalec

Pomoga: 1 raz
Doczya: 05 Gru 2009
Skd: Gosty
Wysany: 26-12-12, 14:52   Sposb na punkty szczcia yciowego

Cze,jako i nigdzie nie zauwayam tego sposobu,bd ju si gdzie przewin w jakim temacie,ale postanowiam go udostpni tutaj,by kady mg z atwoci na niego trafi.Mam nadziej,e uda mi si jako w atwy sposb to wytumaczy.To zaczynamy :)
Ja posiadam wersj the sims 3 1.42 z wgranym dodatkiem cztery pory roku i najprawdopodobniej zaley to od wersji simsw,dlatego jeli komu sposb nie zadziaa proponuj zajrze tutaj (rwnie w peni pokazane w filmiku jest tutaj,wic jeli komu to bardziej pomoe): http://www.youtube.com/watch?v=SJ29-CwPHys

Krok pierwszy: Po odpaleniu naszej gry w MENU GWNYM (uwaga cheat dziaa tylko i wycznie po wpisaniu kodu w menu gwnym) wciskamy ctrl+shift+c (czyli standardowo jakbymy wpisywali kody) po czym wpisujemy testingcheatsenabled true i zatwierdzamy enterem.

Krok drugi: Wchodzimy w nasz rodzink i u danego sima,ktremu chcemy zwikszy liczb punktw szczcia yciowego wchodzimy wanie w zakadk z punktami.

Krok trzeci: Jednoczenie trzymajc CTRL klikamy prawym przyciskiem w okolicach zaznaczonego kwadraciku,jeli Ci nie zadziaa sprbuj z miejscem podanym w filmiku wyej lub do skutku klikaj w rnych miejscach. (jeden klik najprawdopodobniej daje nam 500 punktw szczcia yciowego)

Krok czwarty: Moemy si ju cieszy wiksz liczb punktw i wymieni je na ciekawe nagrody :lol:

Jeli macie jakie pytania sprbuj na nie jako odpowiedzie,dziki i wesoych wit :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Nie moesz ciga zacznikw na tym forum

Jumpbox