Mam dosy nietypow prob. Szukam jakich nowych ksiek, ktre mona byoby kupi w ksigarni, chodzi mi o popularne pozycje jak np. "Zmierzch". Jeli mona, prosiabym o jaki inny link ni ModTheSims, bo ta strona jako nie chce ze mn wsppracowa... Bd wdziczna za kady link albo przynajmniej za poradnik, jak tak dodatkow ksik wykona.
_________________ Przyja jest wszystkim. Przyja to co wicej ni talent. Wicej ni wadza. Prawie si rwna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.
M. Puzo - Ojciec Chrzestny
Mam problem, bo cignam sobie aplikacj stwrz wiat- beta, tylko ze nie chce odpali. Ju go zainstalowaam tylko wyskakuje mi komunikat "Nie znaleziono danych gry The Sims 3. Program nie moe dziaa prawidowo". O co tu chodzi? Pomocy prosze!!!
Czy jest jaki mod umoliwiajcy przechwytywanie tekstu w okienkach?Chodzi o to, e dziecko zaczyna czyta i o ile w zwykych simsach daje jako rad to w redniowieczu tekstu jest za duo.Mona by tekst wkleja do syntezatora mowy.
Pomoga: 20 razy Wiek: 60 Doczya: 22 Kwi 2009 Posty: 1237 Skd: Sklep muzyczny
Wysany: 24-06-13, 22:47
moe to nie do koca rozwize problem ale jak spauzujesz gr, to okienko nie zniknie.
,,ycie to taki dziwny prezent. Najpierw przeceniamy je i mylimy, e jestemy niemiertelni. Pniej uwaamy, e jest do chrzanu i e wcale go nie chcemy. Pniej dopiero orientujemy si, e to wcale nie by prezent, a jedynie poyczka i staramy si na nie zasuy."
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum