FAQ   •  Szukaj   •  Uytkownicy   •  Grupy   •  Rejestracja   •  Zaloguj   •  Album

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Tomb Raider
Autor Wiadomo
Ellika99
[Usunity]

Wysany: 08-08-10, 21:59   Tomb Raider

Kto lubi czy gra w ktr cz Tomb Raidera wbija ;)
Ja mam Tomb Raider: Underworld
Jest superana i jest nawet cmentarz Majw,czy jako tak :)

ksiezycowapyza
[Usunity]

Wysany: 25-08-10, 14:17   

Te to lubi :) '
Mam wszystkie czci, na playstation.
Ona jest taka zagadkowa, a takie to ja lubi ^^

Uilimatti 
Stay Bywalec

Pomg: 3 razy
Doczy: 22 Cze 2010
Skd: Spod oka mistrzu
Ostrzee:
 1/3/3
Wysany: 31-08-10, 17:14   

Co nie przypada mi do gustu. Dziwna gra jak dla mnie 4 / 10
wzioby krzeseko i popcorn i daro si: "Skaaacz!!!"
- wklej to do podpisu. =]

Mischeal 
Pocztkujcy

Doczy: 15 Pa 2010
Skd: Warszawa
Wysany: 18-01-11, 17:21   

Lara (...) II
Lara (...) III
Lara (...) Chronicles
Lara (...) the angel of darkness
lubie wszystkie, najbardziej III bo tam jest jej dom a w nim mnstwo sekretw :lol:

Black_angel 
Stay Bywalec

Pomoga: 1 raz
Doczya: 11 Pa 2010
Skd: Bytom
Wysany: 18-01-11, 17:26   

Mam wszystkie czsci,ale na playstation.
Jako nie przypada ta gra mi do gustu.

Wredotka 

Pomoga: 20 razy
Doczya: 22 Kwi 2009
Skd: Sklep muzyczny
Wysany: 11-03-13, 00:45   

Odkopi troch bardzo stary temat, ale bez sensu zakada nowy. Niedawno premier miaa najnowsza cz - gra kto? Ja jestem po kilku godzinach rozgrywki i odchodz tylko wtedy, kiedy czuj, e moje nerwy wicej nie znios albo do mam tak spocon, e zelizguje mi si z myszki.
Jestem konkretnie zakochana w tej grze! Od pocztku wiedziaam, e to bdzie co mocnego, bo Anczarted i Sliping Dogs [Crystal Dynamics] rwnie byo przekozackie. Generalnie polecam kademu komu podobay si wyej wymienione pozycje jak i laikom.
Dla mnie najlepsza wersja Tomb Raidera. Od poprzednij wersji rni si przede wszystkim doskonaa fabua, w ktrej czujemy si jak bohater filmu akcji, a nie gracz prowadzcy cycat laleczk przez grobowce. Do tego w kocu otwarty wiat i o wiele lepiej rozbudowany tryb walki z przeciwnikami! Co prawda poprzednie serie przyzwyczaiy nas do maej iloci strzelania, a duej wspinania i skakania - tu, stety bd niestety, jest na odwrt, ale to tylko dodaje grze dynamiki, dziki czemu tak szybko si nie nudzi.
Co prawda jest ona dosy brutalna i wiele scen jest a niesmacznych, ale takiemu zwyrolowi jak ja si nawet to podoba. Chocia musz przyzna, e w niektrych momentach ciary przechodz mi po plecach.
Ach, c ja mog jeszcze powiedzie? Kupujcie i grajcie!

Ogromnym plusem s take niskie minimalne wymagania sprztowe. Naprawd optymalizacja gry, cudeko! Wielkie propsy dla twrcw.

Jestem straaasznie ciekawa waszych opinii
,,ycie to taki dziwny prezent. Najpierw przeceniamy je i mylimy, e jestemy niemiertelni. Pniej uwaamy, e jest do chrzanu i e wcale go nie chcemy. Pniej dopiero orientujemy si, e to wcale nie by prezent, a jedynie poyczka i staramy si na nie zasuy."

Last.fm
Ostatnio zmieniony przez Wredotka 11-03-13, 00:47, w caoci zmieniany 1 raz  

Eveline 
Dominator

Pomoga: 128 razy
Doczya: 12 Wrz 2005
Skd: (...)
Wysany: 12-03-13, 05:00   

Wredotka napisa/a:
Jestem straaasznie ciekawa waszych opinii

Ja mog powiedzie tylko jedno. Par razy prbowaam, ale bez przekonania. Po prostu nie znosz gra adn bab. Jak raz mi w Maxie Payne wkleili na si jedn dziuni, to mylaam, e szau dostan. Lata temu, a al pozosta ;)

I'm loving what you wanna wear,
I wonder what's up under there?
Wonder if I'll ever have it under my tongue?

Malamhin 
Stay Bywalec

Pomoga: 3 razy
Doczya: 09 Gru 2006
Skd: Gliwice
Wysany: 25-06-13, 11:59   

Zastanawiaam si nad kupnem iii... w sumie ciesz si e poprzestaam na gameplayu. Szczerze zawiodam si na grze - produkcja miaa by bardzo realistyczna. Ok, pod wzgldem grafiki wszystko w porzdku. Ale jeli chodzi o reszt... Nope.
Niesamowicie "realistycznym" elementem jest np. podpalanie metalowych grotw strza - ot tak - zapalniczk, rzucanie si na skaln cian i skakanie po niej z czekanem w jednej, wtej apce, siowanie si z dwa razy wiksz postaci msk, staroytne chatynki sklecone z desek niejako wiszce na skaach, poddane dziaaniu wichury - wszystko lata gdzie popadnie, ale si nie rozwali... (o nie! Nie eby w rodku takiego czego dynda ogromny, kilkutonowy, metalowy dzwon ktry rozwala stropy, czy co w ten dese) itd.
Zirytowaa mnie naiwno bohaterki. Scenariusz przewidywalny, rozwizania typu "dostan seri z karabinu - schowam si za skrzynk, 10 sekund i jestem zdrowa, o, wanie przeyam wybuch granatu - id walczy z tym pakerem uzbrojonym w maczet" (to si tyczy nie tylko TR.. ale skoro mieci si w temacie to nie pomin).
Nie odradzam zakupu, jeli komu takie niedocignicia nie przeszkadzaj. Pomijajc je gierka wydaje si do sympatyczna. Mnie po prostu niesamowicie irytuj i nie wydaabym swoich pienidzy na gr (moim zdaniem) niedokoczon. :)
Ostatnio zmieniony przez Malamhin 25-06-13, 12:01, w caoci zmieniany 1 raz  

Patty 
Sim Mistrz

Pomoga: 16 razy
Doczya: 24 Lip 2008
Skd: ZS
Wysany: 26-06-13, 12:37   

Kupiam najnowszego TR z dwa tygodnie po premierze. Po prostu musiaam, mam duy sentyment do tej serii.
Ja si nie zawiodam (;. Jedyne co mnie zasmucio to czas rozgrywki. Zawsze staram si zbiera wszystko, przeszukuj wszystkie kty itp. a i tak skoczyam j w mgnieniu oka. Co do realizmu gry - zapalanie strza zapalniczk jest troch mieszne, ale to jest TYLKO gra. Mona si czepia tego typu rzeczy, ale s one wszdzie, w kadej grze ("Skoczya mi si amunicja... hmm.. poszukam za krzakiem!") ;) .
Malamhin napisa/a:
10 sekund i jestem zdrowa

W poprzednich czciach by system "apteczkowy" - w dungli, w wityni , w kadej nawet najdziwniejszej lokacji porozmieszczane byy apteczki ("Co duo apteczek nazbieraam w tym levelu... zaraz czeka mnie walka z bossem!"). Mi bardziej si podoba obecne rozwizanie. Wczam najwyszy stopie trudnoci i seri prb i bdw prbuj przej kady etap walki w grze.
Nie uwaam, eby gra bya niedokoczona, wrcz przeciwnie - wedug mnie jest naprawd dopracowana (o dziwo, nie natknam si na adne bugi). W kocu czekalimy na nowego Tomb Raidera ponad cztery lata.
Fani gier przygodowych nie powinni by zawiedzeni, ja nie jestem ;)
Teraz zbieram pienidze na The Last of Us (:
I’m not prepared
I hyperventilate
Looking for hope somehow somewhere
And noone cares

I’m my own worst enemy”

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach