Tak, albo jak do basenu wskakiwa to by ysy mnie si ten pomys podoba, a gra mi si bardzo podoba, to chyba najlepszy dodatek... Sobie klan teraz zaoyam xD Gra wietna...
patrycja1992 [Usunity]
Wysany: 29-03-07, 13:13
I jednak kupiam inn kart, a mianowicie ATI Radeon 9600 PRO. Teraz simsy mi migaj, grafika jest po prostu boska i si ciesz... A poza tym niedawno byam w Auchanie w Wawie i ... napada mnie chtka na 4 pory roq, a oczywicie nie miaam na nie kasy. No, a gdy moja mama zauwaya t gierk, powiedziaa: "Oo, widz, e nie masz tego dodatku! To kupi Ci!" . Niele si zdziwiam, bo mama zwykle mwia, e "nie ma pienidzy na gry komputerowe", a tu taki bayer... I takim te cudem nie musiaam odkada swoich pienidzy...
A eby nie off topicowa...
Uwaam, e ten dodatek jest bardzo ciekawy, jednak jak zawsze mam kilka "ale".
* Ot podczas zmiany pory roku, bd pogody - komp si na chwil blokuje. Ale moe to wina wolnego procka...
* Wszystko zmienia si tak nagle. W jednym momencie ley nieg, a za chwil ju wieci soce i po nim ani ladu...
No i to chyba by tyle z wad. Reszta podoba mi si baardzo i na prawd wszystkim polecam ten dodatek .
Pozdrawiam
Korba [Usunity]
Wysany: 29-03-07, 13:53
Nie pisze duzo, bo mi ie cos z klawiatura dzieje, ale jestem bardzo rozczarowana. Od czasu Wasnego Biznesu dodatki s coraz gorsze Tylko NS i N mi sie podobao
Zaproszone osoby: 1 MySims Page 2 Oryginalne TS2: Tak Pomoga: 51 razy Doczya: 15 Mar 2005 Posty: 3222 Skd: Pozna
Wysany: 30-03-07, 19:41
Korba, a mi si nie podoba N i rozczroway mnie te Zwierzaki. Cieszyam si na now odson pierwszej czci, a tu... NIC! To samo!!! Z t rnic, e nie ma ogrdka (jest w Porach). Natomiast Pory mnie zachwyciy. S wietne!
Korba [Usunity]
Wysany: 31-03-07, 19:16
Wanie Cztery Pory Roku s do bani xP Napakowane bdami, niedopracowane....
larusia, gdy mwisz Pory, kojarzy mi si to z porami na skrze xDDDD
mara [Usunity]
Wysany: 31-03-07, 21:16
To zaley dla kogo, mnie si TS2PR podobaj... Innym moe nie, zaley od gustw...
Zaproszone osoby: 1 MySims Page 2 Oryginalne TS2: Tak Pomoga: 51 razy Doczya: 15 Mar 2005 Posty: 3222 Skd: Pozna
Wysany: 01-04-07, 07:47
Oczywicie, mi si podobaj Pory Roku, Korbie nie. Normalne, bo kady jest inny. Nudno by byo, gdyby wszyscy objedali dodatki albo si zachwycali. Na tym polega fenomen for dyskusyjnych .
Ostatnio zmieniony przez Amy 22-06-10, 16:42, w caoci zmieniany 1 raz
Oryginalne TS2: Tak Pomoga: 4 razy Wiek: 23 Doczya: 03 Pa 2009 Posty: 297 Skd: ...
Wysany: 18-04-13, 15:26
Zdecydowanie mj ulubiony dodatek do dwjki (na drugim miejscu Podre), niby nic specjalnego - ot, jakie tam efekty pogodowe - ale chyba najbardziej ze wszystkich urozmaica gr (cho wydaje mi si, e podobnie jest z Osiedlowym yciem, ale gowy nie dam, nie miaam jak dotd okazji duej pogra), nie wyobraaabym ju sobie teraz go nie mie ;d.
Oryginalne TS2: Tak
Wysany: 10-05-13, 23:20
Ja tak samo lubi ten dodatek. Chocia bardzo odstrasza to, e CZPR tak na prawd dodaj tylko pogod pory roku i troch rzeczy z ni zwizanych. A paci trzeba tyle co za normalny dodatek z wieloma nowymi rzeczami. Jak na mj gust tego dodatku nie powinno by, bo pogoda powinna by ju od podstawy, co to w ogle jest, e nie ma pogody ani pr roku ju od pocztku? No ale kupi trzeba, mimo wszystko wiat simw bez tego dodatku nie jest taki sam.
Oryginalne TS2: Tak
Wysany: 19-05-13, 03:23
Ja uwielbiam ten dodatek, po tylu latach nie wyobraam sobie Dwjki bez Czterech Pr Roku
Mimo, e wczam teraz TS2 bardzo rzadko, ostatni raz kilka miesicy temu, to zawsze zagldam do mojej rodziny ktra ma wielk szklarni i duy zadbany ogrd
Jest to jeden z moich ulubionych dodatkw do TS2 bo dziki niemu zmienia si pogoda, pory roku, doszo ogrodnictwo i wiele wicej... Jednym sowem - wspaniay
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum